Select Page

Overvejer du at hænge dit fladskærms-TV op på væggen, så er det bare om at få det gjort. Der er nemlig store fordele ved at lade Tv’et flytte fra et bord og op på væggen. Med et TV ophæng udnytter du din fladskærm bedst muligt, og du får langt mere plads i stuen. Bliv klogere på fordelene ved at hænge dit TV op med et vægbeslag her.

Du kan justere skærmens vinkel

Fladskærme har i dag bedre billedkvalitet end nogensinde. Derfor skal dit TV naturligvis også have en ideel plads i rummet. Med et vægbeslag har du mulighed for at hænge Tv-skærmen i netop den position, der giver bedst mening for dig og din indretning.

Du kan få ophæng med tilt og drejefunktion, hvis du ønsker at justere skærmens position, eller du kan vælge et fladt TV ophæng, hvis skærmen altid skal hænge det samme sted.

Derudover kan du få et TV-beslag med dobbelt drejeled. Det vil sige, at du kan dreje Tv’et op til 60 grader til hver sige og 20 grader fremad. Du har således altid den bedste vinkel, og så undgår du irriterende refleksioner fra sollys, uanset om du sidder i lænestolen eller ligger og slapper af på sofaen.

Du sparer plads

Rigtig mange vælger i dag fladskærme på 50 tommer eller mere. TV’et optager derfor en del plads i stuen, og skal det stå på en TV-bord, kan æstetikken let få et lidt klodset udtryk. Vælger du i stedet at placere skærmen på væggen, får du derimod en løsning, der skaber langt mere plads i rummet. Når Tv’et hænger på væggen, vil din indretning få et langt mere luftigt og elegant udtryk.

Med et TV ophæng får du således maksimalt ud af skærmens fantastiske billedkvalitet samt pladsen i din bolig.