Select Page

Julefrokostsæsonen er for mange et af årets helt store højdepunkter. Hvad end det er med familie, venner eller kollegaer, så er det altid en hyggelig og sjov begivenhed. Aftenen byder ofte på nogle helt faste traditioner, og det samme gælder for maden, der ofte består af nogle helt faste elementer såsom flæskesteg, frikadeller og sildemadder og dertilhørende snaps. Det kan være lidt af et arbejde, selv at skulle kreere det store julefrokostbord, men der er heldigvis hjælp at hente ude i byen. Find den bedste julefrokost ud af huset i København og slip dermed for at stresse rundt med indkøb og madlavning og læn dig i stedet tilbage og nyd en dejlig aften i selskab med venner og familie.  

Når denne del med nem julefrokost mad er på plads, så frigiver det også tid til at planlægge andre dele ved julefrokosten.  

Send invitationer ud i god tid

Julen er for mange en travl tid med mange aftaler i kalenderen. Derfor er det en god idé at få sendt invitationerne til julefrokosten ud i god tid, hvis du vil være sikker på, at alle de ønskede gæster kommer med. Og med god tid, så menes der altså i rigtig god tid, da folks kalender hurtigt bliver fyldt op i julen. En idé er lige at prikke til dine venner forud for en invitation, og allerede der få dem til at sætte kryds i kalenderen, og så kan du sende den rigtige invitation afsted, når datoen kommer lidt tættere på. 

Dresscode 

Det er altid sjovt at skabe nogle rammer omkring en fest. Dette kan blandt andet gøres med en dresscode. Dette kan betyde mange ting, og man kan gå mange veje med en dresscode. For eksempel kan man vælge nogle klassiske temaer som cocktailparty eller galla. Men man kan også gå all in på juletema, og bede sine gæster om at iføre sig noget julet som farven rød eller julemandsskæg. En anden idé er at gå helt kontra på julen og invitere på Hawaiifest. Forestil dig lige at sidde i sommertøjet og spise sildemadder og drikke julesnaps, dét er da modsætninger, når det er bedst. 

Selskabslege 

Man går aldrig galt i byen med en god selskabsleg og til en julefrokost, hvor man sidder meget ned og spiser en masse mad, så kan det være et rart afbræk med en lille leg eller quiz. Dette kan for eksempel være i form af den klassiske pakkeleg. En anden mulighed er Margretheskål, som også giver dine gæster mulighed for at komme op og stå og bevæge kroppen lidt. Det er også altid sjovt at bede nogle af gæsterne om at medbringe en god leg. Så kan man som vært også selv blive overrasket over et godt festligt indslag.